Fråga & boka här!

Anställning

Vi söker nu skandinaviska snorkelguider/Butikspersonal till kommande högsäsong!
 
Dykcentret är baserat i Ao Nang, utanför Krabi.
 
Arbetsuppgifterna är oftast att guida snorklare i vattnet runt Ao Nang´s öar och de världsberömda Phi Phi-öarna hälften av veckan. Andra halvan jobbar du i vår butik, som är väldigt välbesökt under högsäsongen. Du kommer att sälja dykkurser, dykutfärder, snorklingsutfärder och produkter från vårt breda sortiment av dyk- och snorklingsrelaterad utrustning. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot bokningar från våra agenter och du hjälper även till att hålla butiken städad och organiserad. Detta utesluter inte att du utför alla förekommande uppgifter på dykcentret och/eller assisterar dina kollegor. För att du ska kunna vara en bra guide för snorklare, krävs självklart att du har ett stort intresse för det marina livet och vill vidarutbilda dig själv i ämnet.
 
Tempot kan vara ibland vara högt, därför söker vi en stresstålig person som är ansvarsfull och självgående samt kan ta egna initiativ och snabba beslut. Du behöver ha ett högt säkerhetstänkande och vara serviceinriktad eftersom det är några av Kon-Tiki´s ledord!
 
För att du och Kon-Tiki ska kunna leverera en förstklassig service med hög säkerhet till våra gäster, krävs att vi alla samarbetar genom att hjälpa och stötta varandra. Du är helt enkelt en professionell ”team player”.

Förutom de ovan nämnda egenskaperna är du en: 
1) Säljare på proffsnivå.
2) Utåtriktad och positiv personlighet med ett glatt leende!
3) Förmåga att arbeta under höga nivåer av stress.
4) Certifierad som PADI Rescue Diver
5) Goda dator kunskaper - Microsoft Word och Excel.
6) Förmåga att på ett välvårdat sätt kommunicera på svenska, norska, Finska eller danska och engelska. Kunskaper i andra språk är ett plus.
 
Om du inte redan är en dykare men känner att du är rätt person för jobbet, ansök gärna ändå så ser vi om det är något vi kan lösa tillsammans. Vi förväntar oss att du kommer till Thailand i början av oktober för att kunna arbeta från den 15:e oktober till mitten av april. 

Om du tror att det är dig vi söker, kontakta Malene Andersson via e-mail på adressen: manager(at)kontiki-krabi.com

I ditt mail vill vi att du inkluderar ett CV, nytaget foto samt ett personligt brev där du berättar varför just du vill arbeta för Kon-Tiki Krabi och vad du kommer att tillföra vårt glada och serviceinriktade team!

 

 

Vi söker en skandinavisk PADI dykinstruktör till perioden 01.11.17 - 15.04.18!

Tjänsten är baserad vid vårt dykcenter i Ao Nang och är en säsongsanställning men för den rätta kandidaten kan detta förlängas till en fast position.

Tempot kan vara högt ibland, därför söker vi en flexibel, stresstålig person som är ansvarsfull och självgående samt kan ta egna initiativ och snabba beslut. Kon-Tiki är ett dykcenter som är under ständig utveckling där vi söker personal som inte förväntar sig ett bord serverat med elever, utan är med och driver fram försäljning och rutiner.

Vi strävar efter hög service, säkerhet och utbildning till alla våra gäster på våra turer runt Ao Nangs skärgård, Phi Phi öarna, Koh Haa Yai och Shark Point Sanctuary. Arbetet inkluderar att hålla PADI-kurser som Discover Scuba Diving, Open Water, Advanced Open Water och även Specialties, Rescue Diver och Dive Master kurser. Utöver detta får du vara dyk- och snorkelguide på våra utflykter, som är en stor del av verksamheten. Alla anställda följer ett roterande schema.

För att vi ska kunna göra ett bra arbete krävs att du, som vi alla, kan samarbeta med övrig personal som andra instruktörer, lokal personal, divemasters, snorkelguider och butikspersonal. Vi söker en medlem till vårt lag!

Din personlighet bör vara positiv och vänlig, både mot gäster och personal. Vi arbetar hårt, men vill samtidigt ha roligt och en social gemenskap.

Vi har följande krav
1) PADI Instruktör i teaching status
2) PADI Nitrox Instruktör. Andra specialities är ett plus.
3) Positiv Selling approach
4) EFR Instruktör
5) Kunna utbilda i skandinaviska språk och engelska, övriga språkkunskaper är ett plus.

Om du tror att det är dig vi söker, kontakta Malene Andersson via e-mail på adressen: manager(at)kontiki-krabi.com

I ditt mail vill vi att du inkluderar ett CV, nytaget foto samt ett personligt brev där du berättar varför just du vill arbeta för Kon-Tiki Krabi och vad du kommer att tillföra vårt glada och serviceinriktade team!

Go to top